Ținute perfecte pentru nunțile de primăvară

Paștele a trecut, ceea ce înseamnă ca s-a dat startul sezonului nunților. Din moment ce multe dintre noi trebuie să onorăm cel puțin o invitație la nuntă sezonul acesta, nu strică o scurtă trecere în revista a etichetei corespunzătoare unui astfel de eveniment.

Veşnica întrebare: oare ce ar trebui să porţi la o nuntă dacă nu eşti mireasă şi nici domnişoară de onoare? Ei bine, îţi dăm 7 sugestii inspirate din trendurile acestui an.

În primul rând ar trebui să eviţi rochiile albe: eticheta spune că albul este rezervat doar miresei. Alege în schimb rochiile jucăușe, cu motive florale. Noi am găsit rochia perfectă la NISSA City Park Mall. 

nissa

Apoi, trebuie să fie o ţinută delicată şi feminină: spune „Da“ rochiilor din voal şi mătase şi detaliilor din dantelă.

victoria gallery

Rochie din dantelă – Ramon Filip – Victoria Gallery

Nu-ţi fie frică de culori! O ţinută într-o culoare aprinsă te va transforma într-o apariţie ce nu va fi trecută cu vederea.

brise

Rochie pink – Brise City Park Mall

Nu te teme nici de imprimeuri! O rochie cu o multitudine de motive, fie ele florale, geometrice sau etnice, este o investiţi excelentă nu doar pentru o nuntă ci pentru orice eveniment pretenţios.

nissa-2

 

Rochie albastră cu imprimeuri geometrice – NISSA City Park Mall

Fara haine de club! Hainele cu care te-ai îmbrăca la club, ținutele mulate, transparente, topurile care descoperă abdomenul nu-și au locul la o nuntă. Nu încerca haine care trec în zona frivolă! Nunta aparține unui eveniment formal!

Pe de altă parte, eterna rochie neagră simplă, scurtă sau în lungimea dorită, nu va da greș niciodată.

brise-2

 

Little black dress – Brise City Park Mall

Dacă rochiile nu se numără printre piesele tale preferate, anul acesta salopetele sunt la fel de populare si le poți găsi în diverse culori și modele.

salopeta-atmosphere

 

Salopetă neagră – Atmosphere

 

brise-salopeta

 

Salopetă roșie – Brise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *