City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

10 bijuterii care pot completa un look perfect

3 iulie 2017
shutterstock_427446649

Când vorbim despre look-ul perfect pentru vară, atenția pentru detalii este esențială. De la bijuterii delicate la piese statement sau jucăușe, este surprinzător de ușor și accesibil să porți bijuterii care să îți scoată outfit-ul din anonimat. Uite ce piese cool am descoperit în magazinele din City Park Mall:

Sezonul colierelor … de toate tipurile

Deși s-au purtat intens în 2016, colierele masive încă mai au un cuvânt de spus. Dacă nu alegi coliere masive, poți alege chokere, care sunt la mare căutare vara aceasta.

coliere

Altfel de cercei 

Promovați pe marile podiumuri de modă, cerceii care îmbracă lobul urechii au făcut furori atât pe blogurile de fashion&lifestyle cât și în rândul vedetelor. Încearcă-i și tu!

cercei

Rock and Roll

Accesoriile rock&roll s-au întors: cruci, coliere tip chocker, lanțuri argintii groase, brățăroi goth, poartă-le împreună cu atitudinea potrivită și vei obține un look în tendințe.

rock-roll

Perle delicate

Bijuteriile cu perle se potrivesc indiferent de vârstă și de stil. Le poți purta cu jeans și tricou sau cu rochie de seară și vor arăta perfect.

 

Abonează-te la newsletter-ul City Park Mall

Mă abonez
Adresa de e-mail nu este corectă
Dacă ți-a plăcut acest articol,
urmăreşte City Park Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of