Meli Melo

Bijuterii & Accesorii
TELEFON:
+40 212 122 947
ADRESA DE MAIL:
contact@melimelo.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Parter

Începând cu octombrie 2009, la Meli Melo – Paris, toţi clienţii care deţin carduri de fidelitate beneficiază de reducerea de 5% la orice produs cumpărat. Alegerea ta este răsplătită acum cu o mulţime de modele de bijuterii şi accesorii fantezie Meli Melo – Paris cu preţuri mai atrăgătoare ca oricând.

Dacă ai card de fidelitate Meli Melo – Paris, te bucuri de o reducere de 5% la toate bijuteriile şi accesoriile cumpărate, chiar şi la produsele care se află la promoţie. Programul de fidelitate Meli Melo – Paris a fost conceput special pentru tine. Profită de avantajele oferite la fiecare vizită in magazinele Meli Melo – Paris! Prezintă cardul înainte de a achiziţiona produsele alese şi reducerea se aplică instant.

Perioada de valabilitate a programului de fidelitate Meli Melo – Paris este nelimitată. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi secţiunea dedicată acestui program, pe site-ul www.melimelo.ro.

Compania Gamabell Exim S.R.L., deţinătoarea brand-ului Meli Melo – Paris, a fost înfiinţată în anul 1997, cu acţionariat francez şi şi-a direcţionat, încă de la început, toate eforturile către satisfacerea şi fidelizarea clienţilor prin furnizarea unor bijuterii şi accesorii fantezie, care respectă cele mai înalte exigenţe în materie de calitate şi design. Compania, prin brand-ul său Meli Melo – Paris, se angajează ferm să se orienteze întotdeauna către satisfacerea nevoilor clienţilor săi, prin profesionalism şi atitudine.

În prezent, compania Gamabell Exim S.R.L. deţine peste 50 de magazine deschise în România şi în Republica Moldova. Misiunea Gamabell Exim: „Explorăm universul feminin şi dezvoltăm personalitatea femeii moderne prin provocările modei. Oferim femeii frumuseţe, rafinament, eleganţă şi dinamism prin produsele şi serviciile noastre.”

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of